Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Anterin marssilla yhteishenki hitsautui

4. July 2012

- Palvelusaikana on tapahtunut paljon. On saatu uusia kavereita ja mitä enemmän on ollut haasteita niin sitä tiiviimmäksi on kasvanut yhteishenki, kiitteli kurssinsa priimus Jussi Olli aliupseerikurssi 34:n päätösjuhlassa Ivalon rajajääkärikomppaniassa.
Oppilaan puheenvuoron pitänyt Olli palautti mieliin Anterin marssin, jossa henkiset ja fyysiset voimavarat olivat lujilla. Hän muisti erityisesti marssin tauot, jolloin ympärillä oli hiljaisia miehiä ja jalat tuntuivat lyijyputkilta. – Tuollakin reissuilla korostui ryhmän yhtenäisyys ja kaikki jaksoivat omin jaloin loppuun asti.
Ollin mieleen oli jäänyt myös Maavoimien vaikuttamisharjoitus, jossa Rajan varusmiehet oppivat ymmärtämään entistä paremmin millainen kokonaisuus Puolustusvoimat on ja mikä on tiedusteluryhmän merkitys tuossa kokonaisuudessa. Näistä opituista tiedoista on aliupseereille hyötyä heinäkuussa, kun uudet alokkaat tulevat rajajääkärikomppaniaan. – Tässä vaiheessa haluan kiittää myös rajajääkärikomppanian erinomaista keittiöhenkilökuntaa ja varusvaraston väkeä. Ruoka on erinomaista ja varusvaraston ansiosta meillä on aina puhtaat vaatteet ja ehjät tavarat. Meillä on myös erinomainen sotilaskoti, jossa vapaa-aikaa on mukava viettää, totesi alikersantti Jussi Olli.

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi