Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Eläkeliitto juhli

18. May 2012

Ansiomerkkien saajat vasemmalta: Kyllikki Alenius, Tapani Alkio, Hanna Kyrö, Eeva Kyrö, Sirkka Mansikka-aho, Terttu Rissanen ja Aira Soikkonen. Salme Rauhala puuttuu kuvasta.

Eläkeliiton Inarin yhdistys järjesti 40-vuotisjuhla- ja koulutuspäivän Ivalon hotellilla. Tilaisuuteen saatiin kouluttaja peräti Helsingistä saakka: toiminnanjohtaja Jukka Salminen. Hän piti tehokkaan koulutustilaisuuden Inarin yhdistyksen jäsenille. Osallistujia olikin saapunut tilaisuuteen yli 40 henkilöä eli kolmannes jäsenistöstä.
Päivällä syötiin maukas poronlihakeitto, jossa oli hieman perunoitakin joukossa mutta poronliha näytteli pääroolia.
Myös Lapin piirin toiminnanjohtaja Heikki Raappana muistutteli liittokokousasioista. Kaiken kaikkiaan saimme hyvän kuvan Eläkeliiton nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä.
Ennen siirtymistä kakkukahveille saimme kuulla yhdistyksen historiikin neljänkymmenen vuoden toiminnasta. Historiikki herättikin monelle muistoja vuosien takaa ja siinä vilahteli paljon tuttuja nimiä.
Utsjoen yhdistyksestä oli saapunut autonlasti naapuriyhdistyksen jäseniä. He osallistuivat tietysti koulutukseen ja juhlistivat yhdistyksemme vuosijuhlaa. He toivat lahjaksi kauniin käsintehdyn vieraskirjan jota arvostamme suuresti.
Eläkeliittokin muisti juhlivaa yhdistystämme pienellä rahalahjalla. Juhlapuheen piti toiminnanjohtaja Jukka Salminen. Se oli värikäs ja kaunis puhe , se jäi kyllä mieleen.
Ansioituneita jäseniä muistettiin ansiomerkeillä. Toiminnanjohtaja Jukka Salminen ja Heikki Raappana sekä puheenjohtaja Taisto Mäki jakoivat hopeiset ansiomitalit.

Kaarlo Seppänen

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi