Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Kesämatkailija liikkuu nyt Utsjoella

18. July 2012

- Eilisiltana vähän ennen puoltayötä eräs autoilija soitti ja sanoi olevansa perheensä kanssa pian Utsjoella. Hän kyseli varovasti vieläkö hotellista löytyisi huonetta, ja minä sanoin, että löytyy. – Hän oli hyvillään, kun huone vielä löytyi. Sitten hän kysyi varovaisemmin, että vieläköhän tähän aikaan vuorokaudesta löytyisi edes jotain syötävää. Minä sanoin, että laitetaanko poronkäristys, ja hän tietysti suostui. – Kysyin lopuksi, että eiköhän teille maistuisiko ajomatkan päätteeksi saunakin, joten voin pistää hotellin rantasaunan lämpiämään. Mies sanoi, että ilman muuta he saunovatkin, jos kerran sellainenkin järjestyy. Sitten hän päivitteli, että onpa siellä Utsjoella hyvä palvelu, naurahtaa Hotelli Utsjoen sekä Pub Rastigaisan yrittäjä Vuokko Mikkola.
Vuosikymmenten yrittäjäkokemuksen omaava Mikkola tietää, että matkailuyrittäjän on osattava joustaa ja asiakkaita kannattaa palvella silloin kun heitä on liikkeellä.
Vuokko Mikkolan mukaan kesämatkailijoita on ollutkin tänä kesänä liikkeellä runsaasti. – Tenolta tulee nyt hyvin lohta ja se on saanut porukat pohjoiseen. Lohimatkailijoiden lisäksi tähän kesään mahtuu monenlaista kulkijaa. Täällä on nähty elokuvaporukoita työmatkoilla ja yksi ryhmä ovat nostalgiamatkailijat. He ovat nuoruudessaan käyneet Utsjoen Matkailuhotellilla ja haluavat nyt verestää muistojaan ja majoittua Hotelli Utsjokeen. –

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi