Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Matkatoimisto RTG konkurssiin

13. June 2012

Matkatoimisto RTG on asetettu konkurssiin toukokuun lopussa. Yrityksellä on Kuluttajavirastossa konkurssin varalle vakuus, josta maksetaan korvausta valmismatkoista.
Jos matka on maksettu osittain tai kokonaan luottokortilla, korvausasioissa otetaan yhteyttä luottokortin myöntäjään. Jos matka on maksettu suoraan RTG:lle, korvausta haetaan korvaushakemuksella Kuluttajavirastosta. Jos korvausta haetaan luottoyhtiöltä, sitä ei voi hakea enää Kuluttajaviraston vakuudesta.
Jos ostettuun valmismatkaan kuuluu majoitus ja reittilento, jonka lippu on jo lunastettu, matkan ostaja voi lähteä matkalle, mutta hän joutuu todennäköisesti maksamaa majoituksen itse toiseen kertaan. Jos matkan ostaja päättää olla lähtemättä matkalle, hän saa korvausta maksamastaan kokonaismäärästä.
Jos RTG on välittänyt asiakkaalle toisen matkanjärjestäjän matkan, se toteutuu. Tässä tapauksessa ostajan täytyy itse ottaa yhteyttä matkanjärjestäjään ja esittää tositteet maksetusta matkasta.
Kuluttajaviraston vakuus ei korvaa RTG:n kautta ostettuja pelkkiä majoituksia. Korvauksia majoituksista voi hakea luottokorttiyhtiöstä tai käteiskauppatapauksissa käräjäoikeuden määräämältä pesänhoitajalta, Antti Kejolta Asianajotoimisto Antti Kejosta.

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi