Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Tekstarit 11.7.2012

11. July 2012

Tähänkö Mukkavuopajan palauttaminen veneliikenteelle nyt tyssäsi? Olisi kai kunnanhallitus voinut selvittää asiaa, mutta helpoimmalla pääsee, kun ei tehdä mitään. Enkä minä ymmärrä miten tuon patovälpän yli voi vetää edes kanoottia.
Leiritien venemies

Onko pa-maitten (Kreikka, Espanja) antamilla takuilla takuita? Vai pelataanko tikuilla vain? Pienissä kunnissa terveyttä jaetaan rekalla. Inarissa annetaan lentolippu etelään turisteille.

Haiskahtaa kunnallisvaalitempulta tuo Mukkavuopajan valtuustoaloite. Keräsi nimiä yli puoluerajojen, mutta kuitenkin samojen ryhmien edustajat sitten kunnanhallituksessa viittasivat aloitteelle kintaalla. Ja miksi ei asiasta puhuttu silloin kun Mukkavuopaja-hanke oli käynnissä ja sinne tehtiin kävelyreittejä? Silloin vain hymähdeltiin, kun joku kysyi voisiko vuopajan palauttaa veneliikenteelle.

Koppelontien käsityöpuoti on huippupaikka. Menestystä tekijöille.

Verkkojen liputussääntö näyttää tuoneen järvelle uusia “ex tempore”-valvojia, joilta on vähäkin järki hukassa. Ihmettelen miten kyseiset pösilöt pärjäävät tieliikenteessä…Samalla tahallisella vahingonteollako?

Saako Ivalojokivarren lappalainen pitää katiskaa Ivalojoessa rauhoitusaikana? Keneltä se on pois, jos silloin pyytää haukikantaa pienemmäksi?

Vaaditaan kyllä Sevettiin kulttuurikeskusta ja halutaan paluumuuttajia, mutta ei saada kuntoon edes terveydenhuoltopalveluita, ja työllisyyttä, ja jo olemassa olevia asukkaita ei kannusteta mihinkään. Vain omaa klaania pidetään esillä. Ja mihin katosivat suunnitelmat kolttavanhusten palvelukeskuksesta, vai kuolivatko kaikki vanhukset?

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi