Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Tekstarit 20.6.2012

20. June 2012

Laki kieltää talojen rakentamisen Ivalojoen rantaan, joten se siitä. Tori sen sijaan olisi hyvä ajatus. Ja mitään ei menetetä siinäkään, jos siinä torin rannassa on venesatama.

Sehän tämä Timo Soini ärähti tv-uutisissa, että nyt pitää pelastaa Eurooppa, eikä saivarrella joistakin Halla-ahon sanomisista. Kyllähän taitaa tuollaiselta lapatossulta jäädä Eurooppa pelastamatta. Samoissa uutisissa haastateltiin myös kokoomuksen Jan Vapaavuorta. Alkoi Vapaavuori näyttää ja kuulostaa valtioneuvokselta Soiniin verrattuna.
Vasuri

En voi käsittää miten Halla-aho pystyy kiihottamaan kokonaista kansanryhmää. Minusta hän on niin epäseksikäs mies, eikä kiihota minua lainkaan.

Inarin nuorisovaltuusto oikealla asialla ehdottaessaan ilmaisia päivälippuja inarilaisnuorille vaikkapa hiihtolomaviikolle. Lasketteluharrastus on niin kallis harrastus, että tuollainen idea voisi päätyä toteutukseen.

Eihän tässä voi kuin nostaa hattua kirkkovaltuutettu Ulla Kemppaiselle, joka teki sen mitä pitääkin. Hän on koko ajan kuunnellut Inarin seurakuntalaisten tahtoa ja ajanut kirkkovaltuustossa äänestäjiensä linjaa, ei kirkkoherran linjaa. Kiitosta ei tietenkään kirkkoherralta heru, eikä kirkkovaltuustossa kiitoksien vuoksi ollakaan.
Ullan äänestäjä

Pannaanpa vedonlyönti pystyyn milloin seuraavan kerran tulee tunturipapin viran lakkauttaminen taas esille.

Kepu on kuin Nokia: Menneen talven Lumia.

Komee kiitos taksikuskilta, kun annoin tietä. Heitti roskat silmille ohituksen jälkeen. En anna enää. Se on varma asia.

Kun on näitä Inarin seurakunnan asioita viime vuosina seurannut, niin on tullut mieleen puusepän poika Jeesus Natsarealainen. Nuori mies, joka kaatoi rahanvaihtajien pöydät, seurusteli huorien ja varkaiden kanssa. Jeesus toimi ja ajatteli maan päällä ollessaan melkoisen radikaalisti. Hän rakasti tuomitsemisen sijaan. Hänelle lähimmäisen auttaminen oli sapatin viettämissääntöjä tärkeämpää.

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi