Etusivu Uutiset Viikon kuvat Mediakortti Ilmoitukset Tilaukset Palaute Kirjahylly Toimitus Yhteystiedot

Suomen Huipulta

Tekstarit 23.5.2012

23. May 2012

TK:n vuodenosaston tyyliä ihmettelen. Puhuitte suuriäänisesti potilaan kuullen, ei oikein ole enää paljoa tehtävissä sekä kuulutettiin kipulääkeasiasta, ja sekin väärin tiedoin. Kaiken tämän sai kuulla potilas, joka mielestäni on väärin. Olisin kaivannut inhimillisempää käytöstä.
Vainajan omainen

Pikkupetsamon tontit eivät viehätä ja Sylvenvaaran tonttien sijainti täysin kohtuuton lapsiperheille.

Sinä taksiautoilija S-Market Vaskoolin kassalla viikolla 14: muistutit minua äänekkäästi maksamattomasta kyydistä. Sama toistui R-kioskin edessä viikkoa myöhemmin. Olen näitä tapahtumia aiemmin käynyt puhumassa taksikopilla ja sanonut maksavani maksamattomat kyydit. Sinä teet omat ratkaisusi perintäasiassa ja se on sinun asiasi, enkä vaikuta siihen. Jos sitävastoin tulet yleisellä paikalla äänekkäästi muistuttamaan asiasta minua niin vien käytöksesi päättäjien arvioitavaksi. Ja se on sitten minun ratkaisuni, johon sinä et vaikuta.
Pertti Palokangas

Olipa Ivalon hammaslääkärillä hyvä palvelu, ei tarvinnut jännittää kuten aikoinaan etelässä asuessani. Oli niin ystävällinen ja asiantunteva palvelu – ja hammaskipukin lakkasi.
Uusi ivalolainen

Enpä löytänyt seurakunnan sivuilta Mirhaminmaan kämpän vuokratietoja. Jos ne on seurakuntalaisten käytössä, niin mistä netin sivuilta tieto löytyy?
Infossa ollut jäsen

On taas tänä keväänä tullut mieleen partiotyttövuodet liki 30 vuotta sitten. Partio oli ivalolaisnuorten suosituin harrastus, ja toiminnasta vastasi Anis varmalla ja lämpimällä otteellaan. On pitkälti hänen ansiotaan, että löysin Jumalan. Ja nyt omat lapseni ovat innolla partiotoiminnassa.
Kestotilaaja etelästä

Ohje niille, jotka harrastavat maastureillaan yksityisillä mailla off-road-ajelua. Lukekaapa maastoliikennelakia. Sama vinkki talvisin taimikoissa huvikseen kelkkaileville.
Jälkiin kyllästynyt

Esko Sirjolalla olisi varmasti laaja kannatus kunnallisvaaleissa. Luotettava ja kokenut opettaja. Itseasiassa äänestin häntä eduskuntavaaleissa juuri siksi, että saisi kipinää tämän syksyn kunnallisvaaleihinkin.
Entinen oppilas

Kestolinkki · Osasto: ·

Kommentit

 

Lisää uutisia:

|

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ma – pe klo 9 – 16
Susanna Järvinen 020 710 9050
inarilainen at inarilainen.fi

Toimituksen käyntiosoite:
Piiskuntie 1
99800 Ivalo

Toimituksen postiosoite:
PL 61
99801 Ivalo

Kustantaja Lapin Lehtikustannus Oy

Laskutus, tilaukset ma – pe klo 9 – 16.00
Sirpa Huumonen 020 710 9051
sirpa.huumonen at inarilainen.fi

Toimitus ma – pe klo 9 – 16.00
Päätoimittaja Jaakko Peltomaa 020 710 9052
jaakko.peltomaa at inarilainen.fi

Toimitusjohtaja
Jari Haavisto 050 559 9813
jari.haavisto at sompio.fi