Ihmiset 

Kati Lampinen poimii lähes kaikkia syötäviä marjoja. Yleensä ainakin jollain marjalla on hyvä sato. Tänä vuonna metsät ovat olleet täynnä mustikkaa. Kuva: Miika Sirkiä

Juolukka ja pihlajanmarja ovat aliarvostettuja supermarjoja: ”Uskomukset ovat lujassa”

Marjaneuvoja Kati Lampinen leipoi juolukoista piirakkaa, pihlajanmarjoja hän vinkkaa käyttämään esimerkiksi vispipuurossa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pöytään katetaan kahvin kanssa marjapiirakka, joka äkkiseltään näyttää taidokkaasti valmistetulta mustikkapiirakalta. Nyt luvassa on kuitenkin uusi makuelämys — juolukkapiirakka. Tämä maineikkaan ja makean mustikan varjoon jäänyt luonnontuote on supermarja, joka ei jostain syystä tahdo kelvata suoma

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä