Ihmiset

"Kunnon saunalöylyissä linja varmasti löytyy"

Kepun isänmaallinen ikihonka – Seppo Sarlund

Seppo Sarlund on sukkuloinut suomalaisen ja kansainvälisen politiikan kulisseissa, ja muutaman kerran estradillakin, 1960-luvun alusta lähtien. Matkan varrelle mahtuu muun muassa viisi presidenttiä, yli kaksikymmentä pääministeriä ja kymmenen maalaisliitto-keskustan puheenjohtajaa. Lehdistöneuvos Sarlund täytti viime vuoden maaliskuussa 80 vuotta ja syntymäpäivän kunniaksi hänen ystävänsä kokosivat paksun juhlakirjan, jossa väärtit muistelevat tätä kepulaista ikihonkaa tai "kantapeikkoa". Yleensä tällaiset ystävien kokoamat juhlakirjat aiheuttavat lukijoissaan myötähäpeää, mutta tällä kertaa on toisin ja kirjan toimituskunta onnistui tekemään mielenkiintoisen lukupaketin miehestä, joka varsinkin aktiivivuosinaan tunsi kaikki ja oli verkostoitumisen mestari Isämaata palvellessaan.

Karjalainen vereltään, savolainen heimoltaan - Seppo Sarlund 80 vuotta -kirja sisältää etupäässä Seppo Sarlundin ystävien kirjoituksia Sarlundista , mutta ainakin yksi kirjoittaja tekee poikkeuksen, nimittäin presidentti Sauli Niinistö . Hän toteaa, ettei tunne kovin hyvin Sarlundia , mutta ensimm

Tämä sisältö on vain tilaajille

Haluatko lukea koko artikkelin?

Muut tilausvaihtoehdot

Tilaus jatkuu tarjousjakson (1 kk yht. 1€) jälkeen voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Voit perua tilauksen milloin vain maksetun kauden loppuun.