Ihmiset 

Marjo Tolonen teki elämäntyönsä Inarin kunnan palveluksessa – ”Minulla teki aina vähän mieli uudistautua ja opiskella lisää”

Jos haluaa uudistua, kouluttautua ja saada uusia haasteita työelämässä, niin ei ole välttämättä pakko vaihtaa työnantajaa. Marjo Tolonen pysyi Inarin kunnan palveluksessa yhtä kyytiä 44 vuotta, mutta aika ei käynyt koskaan tylsäksi saman työnantajan palveluksessa. Kun Marjo halusi kouluttautua ja uudistua työelämässään, niin kunta tuli aina vastaan ja antoi hänelle mahdollisuuksia.

Komeita kuusia. Marjo Tolonen tervehtii kunnantalon pihalla kasvavia kuusia, jotka ovat liki 40 vuoden aikana kasvaneet melkoisesti pituutta. -Meidät siivoojat lomautettiin kesäisin ja saimme teknisen toimen maanrakennuspuolelta kesähommia. Niinpä Kyrön Tuomo palkkasi meidät pihahommiin. Kylvimme nurmikoita ja istutimme puita kunnan omistamille tonteille. Siltä ajalta ovat nämä kuusetkin, jotka muuten istutettiin aivan upouuden ja juuri käyttöön otetun kunnantalon pihalle. Kuva: Jaakko Peltomaa

Inarin valtuustosalissa juotiin hiljattain useammankin kunnan työntekijän eläkkeellelähtökahveja. Yksi tuoreista eläkeläisistä oli Inarin kunnan kiinteistöyhtiön siivoustyönjohtajan tehtävästä eläkkeelle lähtenyt Marjo Tolonen, joka tuli kunnan palvelukseen vuonna 1979.

Marjo tuli kotoaan Kemistä Iva

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä