Kulttuuri

Vanhojen Inarinmaa-lehtien katsaus, osa 60: Ruoka maistuu koululaisille - keittiöissä valmistuu 1000 annosta päivässä

Koulu on alkanut ja niin myöskin kouluruokailu. Hilkka Seppänen, keittiön pääemäntä, kertoo meille kouluruokailusta. Haastattelun suoritti Inarinmaassa työhaastattelussa ollut Satu Heikkilä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mitä seikkoja otetaan huomioon ruokalistaa laadittaessa?

– Ne määräykset, jotka kouluhallitus on antanut. Ensinnäkin, kerran viikossa tulee olla jauheliha-, kokoliha- ja kalaruokaa, keittoja, pata- ja kastikeruokia.

– Sen lisäksi tulee olla jotain tuoretta tuoresalaattia, se tuore asia on tärkeä.

– Sit

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä