Paikallisuutiset

Inarilaisen verkkosivut uudistuivat – näin luot Hilla-tunnukset ja otat uuden palvelun käyttöön

Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset uusissa verkkopalveluissa, katso ohjeet tunnusten luontiin

Inarilaisen uudistunut verkkosivusto on ollut jo hyvän tovin julki ja lukijoiden käytettävissä. Sivuiltamme löydät aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Tätä ohjetta seuraamalla pystyt luomaan itsellesi Hilla-tunnuksen. Kuva: Elina Korpiaho

Uudistuneen Inarilaisen verkkopalvelun myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

Uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Uuden työvälineen myötä pääsemme uudistamaan kerronnan tapoja ja tarjoamaan lukijoillemme entistä monipuolisempaa sisältöä. Jos haluaa pysyä kartalla siitä mitä pohjoisimmassa Lapissa tapahtuu, niin Inarilainen on siihen oiva apuväline, Inarilaisen päätoimittaja Jaakko Peltomaa kertoo.

Verkkopalvelun uudistuminen koskee kaikkia Hilla Groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Fakta

Luo Hilla-tunnukset

Mene osoitteeseen hillagroup.fi/tunnukset

Valitse ”Luo Hilla-tunnukset” ja valitse ”Oletko jo lehden tilaaja? Klikkaa tästä”, jos olet tilannut Saariselän Sanomat.

Lisää asiakasnumerosi, joka löytyy tilauslaskusta. Asiakasnumerosi on voinut vaihtua, ja tällöin asiakaspalvelu on toimittanut sinulle uuden asiakasnumeron joko sähköpostilla tai tekstiviestillä. Huom! Jos et ole saanut asiakasnumeroa, ole yhteydessä asiakaspalveluun hillagroup.fi/asiakasnumero

Täytä tähdellä merkityt kohdat ja rastita ehdot tutustuttuasi niihin

Olet nyt aktivoinut Hilla-tilisi ja luonut tunnukset. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilin aktivoinnista ja voit jatkaa sisäänkirjautuneena lehden verkkosivuille

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä