Inarin kivikoulussa syötiin lähiruokaa parhaimmasta päästä - ”Aika usiasti oli suolataimenta ja poronkäristystä”
Palkittu ravintolapäällikkö tarttui tilaisuuteen ja osti oman ravintolan – ”Jos en olisi, kymmenen vuoden päästä olisi harmittanut”
Savotoiden ja uittojen naiset ‒kirja antaa äänen naisille, jotka vastasivat miehisen työyhteisön ruokahuollosta
Tatu Ollila tietää, että kokkaa huomenna Budapestissa ainakin kuhaa – Muoniolainen kisaa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta
Palkittu ravintolapäällikkö tarttui tilaisuuteen ja osti oman ravintolan – ”Jos en olisi, kymmenen vuoden päästä olisi harmittanut”
Sodankylään avataan uusi tilausravintola alkusyksyllä – ”Uskomme, että tunnelmallinen kotaravintola kiinnostaa ihmisiä”
Pellon kesäkahvila Mamsellissa pääsee tutustamaan kahvin lomassa myös aitoon tuulimyllyyn – kahvila tuo kylään eloa
Terveystarkastaja antoi sodankyläläiselle ravintolalle viikon aikaa saattaa kuntoon tarkastuksessa havaitut puutteet
Kaksaman Jan-Eerik Paadar ja Hannele Paadar ovat Vuoden käsityöyrittäjät: ”Mieltä lämmittää, kun tunnustus tulee asiakkailta”
Suomenpystykorvan kirkas haukku kireässä pakkasessa on kuin viesti kivikauden nuotiotulilta – Katso videot: Alman koti sijaitsee Inarijärven Nanguvuonolla
Utsjoella muisteltiin evakkoaikaa ja takaisin paluuta - ”Kun saatiin taas verkot Tenoon ja jauholaivat tulivat Jäämeren satamiin, siitä se alkoi se elämä”
”Inarin Lapin ainoa huonossa tilassa oleva joki” - Inarin Luonnonystävät esittää Akujoen ennallistamista
Mies kiihdytti reilua ylinopeutta Ylläsjärventien varalaskukentällä suoraan poliisin tutkaan — käräjillä pohdittiin, oliko teko törkeä