Nopea laina voi auttaa äkilliseen rahantarpeeseen

Monet meistä joutuvat jossain vaiheessa tilanteeseen, jossa äkillinen rahantarve yllättää juuri silloin kun ei ole yhtään ylimääräistä rahaa käytettävissä. Kodin välttämätön remontti, lemmikin loukkaantuminen tai auton korjauttaminen ovat tyypillisiä akuutteja rahatarpeita luovia tilanteita, joihin ei aina pysty ennalta riittävästi varautumaan säästöjen avulla.

Tukalassa tilanteessa kilpailutettu nopea pienlaina on pelastus. Kohtuullisen koron pienlainan voi saada omalle tilille jopa saman arkipäivän kuluessa. Tämä onnistuu kun muistaa käyttää laadukasta lainakilpailutuspalvelua. Lenders.fi auttaa sinua löytämään edullisen pienlainan nopean ja yksinkertaisen lainakilpailutuksen avulla.

Voiko pienlainan korko olla pieni?

Kilpailutuksen avulla pienlainalle on mahdollista saa pieni korko. Tässä lainanottajien tulee olla tarkkana ja huomioida lainavertaillussa vain todellinen vuosikorko. Pienen nimelliskoron lainaan saattaa sisältyä yllättävän suuria oheiskuluja, mutta todellinen vuosikorko sisältää kaikki mahdolliset lainakulut. Lainavertailupalvelun kilpailutuksessa käytetään aina todellista vuosikorkoa kustannuksien vertailussa.

Nopealla aikataululla kohtuullisen koron pienlainan saaminen perinteisestä pankista voi olla vaikeaa, varsinkin kilpailutettuna. Jokaisella pankilla on oma hakemusprosessinsa ja laintarjouksien saaminen voi kestää liian pitkään. Netissä toimivat ketterät rahoitusyritykset sen sijaan antavat laintarjouksensa hyvin nopeasti ja kilpailutus on vaivatonta siihen erikoistuneen ilmaisen lainakilpailutuspalvelun avulla.

Teetä laaja pienlainakilpailutus helposti

Nopeita pienlainoja tarjoavat useat kymmenet nettipankit ja rahoitusyritykset netissä. Edullisimman ja omaan elämäntilanteeseen parhaiten sopivat lainaehdot sisältävän lainan löytäminen muuttuu helposti kuin neulan etsinnäksi heinäsuovasta.

Lainakorot ja lainojen oheiskustannukset elävät jatkuvasti markkinatilanteiden mukaisesti. Kulloisenkin hetken edullisimman lainan löytää käytännössä vain kilpailutuksen avulla. Laintarjouksia voi pyytää yksitellen lainan tarjoajilta, mutta se on erittäin työlästä ja aikaa vievää. Kiireellisessä tilanteessa ilmainen lainavertailupalvelu on pelastus, joka tekee lainakilpailutuksen puolestasi vähällä vaivalla.

Lainakilpailutuspalvelu on tehnyt kilpailutuksesta helppoa

Vakuudettomien kuluttajalainojen kilpailutukseen erikoistunut Lenders.fi mahdollistaa laajan lainakilpailutuksen teettämisen kaikille lainanhakijoille. Palvelu helpottaa nopean pikalainan hakemista tarjoamalla yhden sähköisen lomakkeen avulla kymmenillä rahoittajilla teetettävän lainakilpailutuksen.

Pienenkään lainan kilpailuttamiselle ei ole mitään estettä. Tulokset ovat saatavilla nopeasti ja edullisimman lainatarjouksen mukaisen lainarahan voi saada pankkitilillensä jo saman arkipäivän aikana. Korostamme aina vastuullista lainanottoa. Kiireessäkään ei kannata valita edullisinta lainatarjousta lukematta ensin lainaehtoja.

Lainakilpailutuspalvelun käytön avulla säästetty aika kannattaa hyödyntää lainarahan käytön suunnitteluun ja takaisinmaksusuunnitelman laatimiseen. Älä koskaan nosta liian suurta lainaa, sillä siitä aiheutuu turhaan tarpeettomia lisäkustannuksia.

Takaisinmaksusuunnitelma on mietittävä huolella

Otettu laina on maksettava takaisin noudattaen lainasopimuksen mukaista takaisinmaksuaikataulua. Ennen lainatarjouksen hyväksymistä onkin syytä peilata laintarjouksen ehtoja omaan takaisinmaksusuunnitelmaansa. Kuukausilyhennykset eivät saa vetää taloutta liian kireäksi. Lainalyhennysten jälkeen on jäätävä riittävästi rahaa kaikkiin arjen menoihin ja pieniin yllätyskuluihinkin.

Mikäli tarjouksessa oleva kuukausilyhennys tuntuu liian suurelta, on aika teettää kilpailutus uudestaan pidemmällä laina-ajalla. Näin saat itsellesi kohtuullisemman kuukausilyhennyksen sisältäviä lainatarjouksia.

Näin lainakilpailutuspalvelua käytetään

Sen sijaan että ottaisit erikseen yhteyttä jokaiseen potentiaaliseen rahoittajaan, käytä Lenders.fi palvelun kautta avautuvaa sähköistä lainakilpailutuslomaketta. Tämän yhden lomakkeen avulla saat kilpailutettua lainasi kymmenillä eri rahoittajilla ja nettipankeilla.

Kilpailutuslomakkeelle kirjataan omat henkilötiedot ja haettavan lainan tiedot, kuten laina-aika ja lainasumma. Vakuuksia ei tarvita ja toisinaan pienlaina on mahdollista saada myös ilman todistuksia säännöllisistä tuloista. Nettipankkitunnukset tarvitaan oman henkilöllisyyden vahvistamiseksi.

Tietojen syöttämisen jälkeen käynnistetään kilpailutus ja jäädään odottamaan tarjouksia. Kilpailutuksen teettäminen ei koskaan tarkoita sitä, että joku saaduista tarjouksista on valittava. Harkitun päätöksen tarjouksien hylkäämisestä tai itselleen sopivimman tarjouksen valitsemisesta voi tehdä rauhassa.

Rahat tilille nopeasti

Kilpailutetun pienlainan saa nopeasti tilille. Suosittelemme kuitenkin käyttämään tarkkaa harkintaa lainanotossa. Yksityiskohtaisiin lainaehtoihin on perehdyttävä huolella ja lainan ottaminen on tehtävä vastuullisesti.

Kilpailutuksen myötä on mahdollista säästää rahaa myös pienlainaa haettaessa. Tämän vuoksi ei koskaan kannata jättää lainakilpailutusta tekemättä.