Leikki jatkukoon: 9 kiinnostavaa Lego-rakentelusettiä aikuisille

Lego tarjoaa monia erilaisia rakennussarjoja, jotka on suunniteltu erityisesti aikuisille. Esittelemme 9 kiinnostavaa Lego-rakentelusettiä, jotka tarjoavat haastetta ja rakentelun iloa aikuisille.

Kokoa rakennuksia tai minimaailma

Lego-seteissä on monia vaihtoehtoja erilaisten rakennusten ja kaupunkien rakentamiseen. Lego Architecture -sarja tarjoaa pienoismalleja kuuluisista rakennuksista ja kaupungeista ympäri maailman. Lego Creator Expert -sarja taas sisältää monimutkaisempia malleja, kuten rakennuksia, autoja ja junia.

Lego Ideas -sarjassa Lego-fanit voivat äänestää ja ehdottaa omia Lego-mallejaan. Monet sarjoista on suunnattu aikuisille, ja niiden monipuolisista aiheista löytyy myös mielenkiintoisia rakennuksia.

Kokeile esimerkiksi näitä Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyviä rakentelusettejä:

• Lego Architecture Valkoinen talo: 1483 palaa sisältävä, yli 16-vuotiaille tarkoitettu rakentelusetti tarjoaa aidonnäköisen Valkoisen talon.

• Lego Creator Expert Kirjakauppa: Kolmikerroksisessa kirjakaupassa on paljon yksityiskohtia, kuten vitriini ja lukunurkkaus. Setti on osa Modular Buildings -sarjaa: yhdistämällä sarjan rakennukset voit luoda kokonaisen kaupungin!

• Lego Ideas Kansainvälinen avaruusasema: Avaruusasemassa on muun muassa pyörivät liitännät säädettävillä aurinkopaneeleilla ja muita aitoja yksityiskohtia.

Lego-rakennelmia, jotka sopivat sisustukseen

Lego Icons -sarja sisältää erilaisia kolmiulotteisia rakennussettejä muun muassa autoista ja rakennuksista. Icons-sarjaan kuuluvat myös erilaiset kasvit ja kukat, kuten Lego Orkidea ja Mehikasvit.

Lego Art -sarja mahdollistaa kuvataideteosten luomisen Lego-paloista. Voit tehdä muotokuvia suosituista hahmoista tai Lego-versioita tunnetuista taideteoksista. Lego Floral Art -rakentelusarjalla voit rakentaa kukka-aiheisen taulun.

Esimerkiksi nämä upeat rakentelusetit voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta:

• Lego Icons Orkidea: Aikuisille tarkoitettu upea Lego Orkidea -setti sisältää 608 osaa. Rakentelun tuloksena syntyy kolmiulotteinen, 39 cm korkea Lego Orkidea, joka kukkii, kunnes päätät purkaa sen. Oikeaa kukkaa jäljittelevä Lego Orkidea on hauska lahjaidea sisustuksesta tai puutarhanhoidosta tykkäävälle.

• Lego Art Modern Art: Tämän yli 800 osaa sisältävän setin avulla voit luoda oman modernin taideteoksen. Taideteosta voi muuttaa mieleisekseen ja sen voi ripustaa seinälle.

Rakenna realistisia kulkuneuvoja

Esimerkiksi Lego Icons - ja Lego Creator -sarjoista löytyy autoihin ja muihin kulkupeleihin liittyviä rakentelusettejä. Lego Technic -sarja sisältää monimutkaisempia malleja, joissa on liikkuvia osia ja aidonnäköisiä moottoreita.

Tilaa Hobbyhall.fi-verkkokaupasta esimerkiksi jokin näistä seteistä:

• Lego Creator Expert Ford Mustang GT: Tämän setin avulla rakennat aidon 1960-luvun Ford Mustangin. 1471 palaa sisältävä Lego-setti sopii yli 16-vuotiaille.

• Lego Technic McLaren Formula 1 kilpa-auto: Kokoa aidonnäköinen McLaren formula-auto setin 1432 osalla. Valmis auto on 13 cm korkea, 65 cm pitkä ja 27 cm leveä!

Yhdistä fanitus ja Legot

Lego tarjoaa tekemistä myös elokuvien, tv-sarjojen, pelien ja sarjakuvien ystäville. Monet suositut hahmot ja kohtaukset ovat päätyneet Lego-seteiksi. Löydät esimerkiksi nämä hienot rakentelusarjat Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta:

• Lego Creator Friends Asunnot: Rakenna Frendien Chandlerin ja Joen sekä Monican ja Rachelin asunnot Lego-versioina! Setti sisältää lisäksi Lego-hahmot sarjan päähenkilöistä.

• Lego Star Wars: Star Wars -elokuvaan liittyviä, yli 18-vuotiaille tarkoitettuja rakentelusarjoja ovat esimerkiksi Lego Star Wars Darth Vaderin kypärä ja Lego Star Wars X-Wing Starfighter.

Kokeile myös näitä harrasteita

Lego-rakentelusarjat tarjoavat mielenkiintoista tekemistä kaikenikäisille, myös aikuisille. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta voit tilata kiinnostavat Lego-setit itsellesi tai lahjaksi. Lego Duplo -rakennuspalikat ovat kehittäviä leluja perheen pienimmille.

Jos tykkäät rakentelusta, voit kokeilla myös esimerkiksi pienoismallien kokoamista, palapelejä tai helmikirjontaa. Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löydät esimerkiksi Revell-pienoismallisarjat, Trefl- ja Ravensburger-palapelit sekä MiniArt Crafts -helmikirjontasetit. Samalla voit tilata myös muut kodin tarvikkeet, kuten koko perheen lautapelit, Hecht-puutarhatyökalut tai Fiskars-keittiövälineet.