TOP5 Hajuvedet lahjaksi miehelle tai naiselle

Jos mielitiettysi on toivonut lahjaksi hyvää hajuvettä tai haluat yllättää hänet ylellisellä lahjalla, saatat olla kiperän valinnan edessä: mikä tuoksu olisi sopiva juuri hänelle? Tässä viisi suosittua miesten ja naisten hajuvettä, jotka sopivat hyvin myös lahjaksi.

Parhaat hajuvedet lahjaksi miehelle

Etsitkö puolisolle tai poikaystävälle sopivaa hajuvettä, mutta et ole ihan varma miehen tuoksumieltymyksistä? Silloin sinun kannattaa vilkaista suosituimpien tuoksujen valikoima, joista osa on noussut jo klassikon asemaan.

Eri tarkoituksiin sopivat hajuvedet voit helposti tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. Hajuvedet eivät ole ainoa vaihtoehto: monista upeista suosikkituoksuista on tehty myös partavettä, deodorantteja tai ihonhoitotuotteita. Eri hajuvesibrändien valmiit lahjapakkaukset ovat myös tyylikäs lahjavaihtoehto.

1. Giorgio Armanin tuoksut ovat monien suosikkeja

Eräs miesten suosituimmista Armanin tuoksuista on Acqua di Gio, joka on raikas ja merellinen tuoksu. Se on kevyt ja miellyttävä valinta päivittäiseen käyttöön. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyvät myös Acqua Di Gio -deodorantti ja partavesi.

2. Miesten suosikki: Versace Eros

Versace Eros on makea ja sensuelli tuoksu, jossa on sitrusta, minttua ja vaniljaa. Miesten suosima tuoksu sopii erityisen hyvin illanviettoon.

3. Hugo Boss Bottled on klassinen ja ajaton

Hugo Boss Bottled on suosittu tuoksu, jossa on omenaa, kanelia, vaniljaa ja santelipuuta. Maskuliininen ja ajaton tuoksu sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Jos haluat rohkeamman ja intensiivisemmän tuoksun, valitse silloin Hugo Boss The Scent. Syksyyn sopivassa hajuvedessä tuoksuvat muun muassa inkivääri, laventeli ja nahka.

4. Dior Sauvage on maskuliininen tuoksu

Moderni klassikko Dior Sauvage on raikas ja maskuliininen tuoksu, jossa on sitruksen ja mausteiden sävyjä. Tästä miellyttävästä tuoksusta on lisäksi suihku- ja parranajogeeli, jotka löydät myös Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

5. Yves Saint Laurentin tuoksu on täydellinen valinta iltaan

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme on sensuelli tuoksu, jossa on raikkautta ja mausteisuutta. Tuoksu on sopiva valinta illanviettoihin.

Upeat tuoksut lahjaksi naiselle

Kun etsit sopivaa hajuvettä lahjaksi naiselle, ota huomioon naisen tyyli ja hajuveden käyttötarkoitus. Raikkaat tuoksut ovat hyviä arkikäyttöön, kun taas mystiset ja mausteiset tuoksut voivat sopia paremmin erityisiin tilaisuuksiin. Löydä omalle rakkaalle sopiva tuoksu näiden suosikkituoksujen joukosta!

1. Giorgio Armanilla on useita suosikkituoksuja

Suosittujen Giorgio Armanin Code ja My Way -hajuvesien lisäksi lahjaksi sopii hyvin myös Giorgio Armani Sì -tuoksu. Se on hienostunut tuoksu, jossa on mustaherukkaa ja vaniljaa. Naisellinen Sì sopii erityisen hyvin illanviettoihin tai romanttiseen hotelliviikonloppuun.

2. Jo Malone -tuoksu luonnosta pitävälle naiselle

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt on unisex-tuoksu, jossa on merellisiä sävyjä ja salviaa. Se on sopiva valinta luonnosta ja raikkaudesta pitävälle naiselle. Jo Malone -tuoksuista on myös muun muassa huonetuoksuja ja ihonhoitotuotteita, joita voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

3. Hugo Boss -hajuvedet ovat erityisen suuressa suosiossa

Hugo Boss -hajuvedet ovat monien suomalaisten naisten ja miesten suosikkeja. Lahjaksi sopii esimerkiksi The Scent for Her: hienostuneessa tuoksussa on persikkaa ja freesiaa. Hajuvesi sopii päiväkäyttöön romanttiselle naiselle.

4. Yves Saint Laurent Black Opium on vuoden suosituimpia tuoksuja

Naisten suosikki Yves Saint Laurent Black Opium on sensuelli ja moderni tuoksu, jossa on kahvia ja appelsiininkukkaa. Se on houkutteleva hajuvesi syksyn ja talven illanviettoihin.

5. Ihanan kevyt Marc Jacobs -tuoksu naiselle

Marc Jacobs Daisy Love on raikas ja kevyt kukkaistuoksu, jossa on hillaa ja päivänkakkaraa. Se on kevääseen ja kesään sopiva tuoksu. Löydät ihanat Marc Jacobs -hajuvedet ja muut artikkelissa mainitut upeat tuoksut Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.